Седмично послание на Хиларион 8 – 15 февруари 2015г.

Процес на Пречистване

Възлюбени,

Животът на планетата се забързва като реакция към космическите енергии, които се изливат на повърхността и дълбоко в ядрото и. Има безброй промени, които настъпват в енергийните полета на всички форми на живот. Всеки и всичко се опитва да се приспособи към повишеното честотно ниво, което сега оплита Земята и всички нейни обитатели - и видими, и невидими. Тези енергии сега са по-мощни отвсякога и работят за освобождаването и разтварянето на всички блокажи във всеки индивид по начин, който ще позволи освобождаване от всички ограничаващи модели на миналото. Това е мощен и често неудобен процес, но бъдете сигурни, че крайният резултат ще е добър за всички. Сега са в действие много хаотични сили и сякаш светът и всички в него са полудели. Това също ще премине. Онези, които продължават да се противопоставят на пречистващия процес, намират за все по-трудно да упражняват програмите си, за разлика от лекотата, с която се справяха с това преди.

За онези, които са по пътя на Светлината, има голяма възможност да станат майстори на системата си от пет тела. В този момент на процеса на Издигане всички измерения се борят за внимание, всичко, което преди бе потискано и репресирано, излиза с шокираща ярост напред и е неудържимо и трябва да се изрази, за да се освободи. Позволете си да се синхронизирате с по-висшата визия, която поддържахте, и бъдете мили със себе си и с всички във вашата сфера на влияние. Вие сте успокояващото присъствие в окото на бурята, силата за възстановяването на божествения ред и баланс. Всичко е в процес на ре-балансиране; всеки, който крещи за истина и справедливост, вика за помощ. На хората по света повече няма да им бъде отказвано правото на суверенитет на телата им, мислите им и душите им, докато тъмните сили продължават да търсят как да постигнат отново контрол. Това е изгубена битка и краят на властта им над Земята наближава.

Съветът ни към възлюбените ни Служители на Светлината е същият както преди. Заземявайте се всеки ден, призовавайте силите на Светлината за защита всеки ден, работете за поддържането на енергийните си полета чисти от всяка негативност и от енергиите на тези около вас, които не са за ваше най-висше добро. Подкрепяйте се с мощни утвърждения и молитви редовно и разпростирайте любов, мир, хармония и добра воля, където можете. Помнете, че вие сте мощна сила за добро на този свят и че мирът ще бъде възстановен, когато оковите на илюзията паднат. Колкото и банално да звучи, това, от което светът има нужда сега, е любов, сладка любов. Имайте предвид, че вие сте много чувствителни към енергиите около вас и че трябва постоянно да работите върху това да не реагирате срещу онези, които се изразяват чрез членовете на вашето семейство, чрез вашата общност и в световните събития. Нещата не са такива, каквито изглеждат, зад кулисите се извършва много добра работа.

Когато всеки човек заяви свободата си от всеки модел, който е изникнал в съзнанието му и който трябва да се признае, всяко препятствие и всеки повтарящ се модел, който е предотвратил придвижването му напред в мир, хармония, успех, радост и майсторство, той въплъщава истинското си величие. Като прави това, той се променя и издига нивото на възможностите и по-висшите си потенциали за цялото човечество, за да може всеки да се освободи от връзката си с колективното поле на съзнание. Борбата ви с освобождаването ви от плътните енергии не беше напразна – където отидохте, вие изчистихте плътността, за да могат другите да се придвижат напред без такава борба и такива трудности. Като проправящи пътя за другите, вие се оборудвахте да преодолявате плътността и да издържате на всички изкушения по пътя си, изкушения, които лесно биха ви разсеяли и отклонили от набелязаната ви цел. Вие успяхте и сега сте там, от където можете да предприемете следващата стъпка от вашето пътуване на Издигането.

Целта сега е да станете така сияйна нетленна Светлина, която нито човек, нито препятствие или събитие не може да засегне чрез поваляне по пътя. Намеренията ви да донесете най-висшето добро и най-висшият резултат за света ще създадат това, което визуализирате. Вие помагате на всичко живо да си спомни мощната сила на Любовта като присъствате като живи, дишащи примери за това в ежедневните си действия и избори. Продължавайте да сияете в Светлината си!

До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2015/02/8-15-2015.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments